Aktuális

Nyílt napot tart a Herosz Állatotthon Budapesten

Családi, nyílt napot tart május 27-én, szombaton a Herosz Budapesti Állatotthon, ahová szeretettel vár minden érdeklődőt.

Egész napos családi eseményre invitálja a cica- és kutyabarátokat a Herosz Budapesti Állatotthon. Az állatvédők nyílt napot tartanak május 27-én, ahol izgalmas és érdekes programokkal várják az érdeklődőket. 

A Herosz Budapesti Állatotthon szombati nyílt napján lesz többek között 

  • kutyaszépségverseny,
  • cica- és kutyasimogató,
  • önkiszolgáló kutyamosó,
  • ingyenes kutyakozmetika,
  • tombola. 

Lesznek érdekes előadások, például a Bayer Gyógyszergyár munkatársa a kutyák szívének egészségéről tart előadást, míg Tóth Gábor az állatok alkalmazkodóképességéről szóló ismereteket tágítja. 

Kutyákon és cicákon kívül lesznek egzotikus és veszélyes állatok is, illetve bemutatkozik a székesfehérvári HEROSZ-Dog Garden kutyaiskolája. 

Bár ezen a napon a kutyák és a macskák lesznek a sztárok, néhány hazai ismert ember is kilátogat az eseményre. A szervezők tájékoztatása szerint a családi nap házigazdája Gaskó Balázs lesz, de ott lesz Trokán Anna és családja, Papadimitriu Athina, Cseh László, valamint Vitó Zsombor és Csecse Attila vloggerek is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top