Aktuális

Lelőttek egy magyar férfit Bonnban, aki kivégezte a családját

Hétfőn hajnalban egy Németországban, Bonnban élő magyar férfi heves vitába keveredett a feleségével, majd végül megölte a nőt, és végzett a hároméves közös gyerekükkel is. A férfi ezután a kiérkező rendőrökre is rátámadt, így a bonni hatóságok lelőtték.

Nemzetközi vállalatnál dolgozott, rendezett háttérrel, meglehetősen jó környéken, jó körülmények között élt annak a magyar férfinak a családja, aki a felesége és közte kialakult vitát végül gyilkossággal rendezett le. A Bonnban élő, 40 éves P. Csaba a 39 éves feleségét és a hároméves közös kislányukat is megölte a veszekedést követően, amelyre a szomszédok is figyelmesek lettek, ők hívták ki végül a rendőrséget is. 

Mire kiérkeztek a német hatóságok, a nőt és a gyereket már holtan találták, az apa pedig a fürdőszobában rejtőzött el. A férfi ez idő alatt vélhetően öngyilkos akart lenni a wdr.de német lap értesülése szerint, P. Csaba komolyan megsebezte magát egy késsel. Ugyanezzel az eszközzel támadt a rendőrökre is, akik válaszul többször meglőtték a férfit, a hasába és a combjába kapott golyót. Végül a férfi is meghalt a helyszínen. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top