Aktuális

Ez történik ma, Priscilla Presley születésnapján

Budapesten szerda reggel 04:56-kor kel fel a Nap, és 20:26-kor nyugszik.  Priscilla Presley szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 24.

Ezen a napon történt:

1859-ben első pályaudvara megnyitásával Miskolc bekapcsolódik a vasúti közlekedésbe. 1909-ben megalakulnak az első európai nemzeti parkok Svédországban. 1941-ben a német Bismarck csatahajó és a Prinz Eugen nehézcirkáló az Atlanti-óceán északi vizein elsüllyesztik a HMS Hood brit csatacirkálót. 1945-ben Priscilla Presley szülinapja. 1949-ben a Szovjetunió feloldja Berlin blokádját. 2007-ben a 2500. résszel lezárult a Kossuth rádió 48 éve tartó népszerű sorozata, “A Szabó család”.

Ez történik ma, Priscilla Presley születésnapján

A nap mottója:

Vigyázz, mit teszel az életedben, mert minden pillanatból marad egy kép! Aztán meg nem szabadulhatsz tőlük.

Benyák Zoltán

Névnap:             

Május huszonnegyedike Eliza, Eszter, Csepel, Godvin, Hanna, Mária, Marióra, Szaffi, Szimonetta, Vince, Zsófi és Zsófia napja.

Május huszonnegyedikén született:

Bob Dylan énekes, Priscilla Presley színésznő, Alfred Molina színész, Al-Ghaoui Heszna műsorvezető és Baksa-Soós Attila énekes.

Időjárás:

Sok lesz a fátyolfelhő, emellett átmenetileg meg is vastagszik a felhőzet, és többfelé számíthatunk záporra, zivatarra. Az északnyugati, nyugati szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 27 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “nehezen viseled, ha mások osztják be az idődet, de közben nem veszed észre, hogy te magad adsz ehhez felhatalmazást másoknak”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top