Aktuális

Cannes-i verekedés: megszólaltak a magyar alkotók

Közleményt adtak ki az Out című szlovák–magyar film alkotói, hogy tisztázzák, mi történt velük a cannes-i világpremier után.

Az Out című, szlovák–magyar koprodukcióban készült filmet hétfő este mutatták be a cannes-i filmfesztiválon. A premiert követő buli viszont incidenssel ért véget: egy nyilvános szórakozóhelyen szóváltás alakult ki a biztonsági személyzet és az alkotók között, amelyben a cseh hangmérnök, Jan Richtr karját a biztonsági őrök eltörték. Ezt követően a helyszínre érkező rendőrök és mentők intézkedtek, aminek során a rendőrségre vitték a rendezőt, valamint a cseh és szlovák producert.

Ezt írják a produkció közleményében, hozzátéve, hogy a fesztivál részéről megígérték az alkotóknak, hogy segítenek tisztázni a helyzetet a hatóságokkal. Az Out stábja ezzel szeretné lezárni az ügyet, és remélik, hogy mostantól mindenki a filmmel fog foglalkozni. Az Outot június 15-én mutatják be Magyarországon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top