Aktuális

Kilencszer tankolt, kilencszer lépett le fizetés nélkül

Kilencszer tankolta tele az autóját, majd kilencszer lépett le fizetés nélkül a Győr környéki benzinkutakról a középkorú, köpcös, kopaszodó férfi. Felismeritek? Segíthettek vele a rendőrségnek.

Ahogy a mondás tartja, addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. A köpcös, kopaszodó pasas is addig tankolta tele fizetés nélkül az autóját, míg az egyik benzinkúton videóra nem vették az esetet. Most pedig már a győri nyomozók keresik lopás miatt.

Az ismeretlen férfi idén január 18. és 26. között három alkalommal tankolt Fiat típusú járművébe, majd visszatéve a töltőpisztolyt, távozott a benzinkutakról. A nyomozók már azt is tudják, ugyanez a férfi február 13. és április 6. között is ingyen vette igénybe a benzinkutak szolgáltatását, Opel Omega típusú személyautóját ez idő alatt hat alkalommal tankolta tele. A lopások elkövetéséhez különböző rendszámokat használt.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, ha felismeritek a videóban látható középkorú férfit, mindenképpen jelezzétek a rendőrkapitányság elérhetőségein. Tárcsázhatjátok az ingyenes 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöldszámot vagy a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott a benzinkútról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top