Aktuális

Nem bűnös a meztelen fotókat küldözgető úszóedző

A rendőrség nem indít nyomozást Tóth Ramon ügyében. Az úszóedző botránya akkor pattant ki, amikor napvilágot látott, hogy a férfi kiskorú lányoknak küldözgetett meztelen fotókat. Az MTK edzője mindvégig tagadta a vádakat.

A rendőrség elutasította a feljelentéskiegészítést, és nem indít nyomozás Tóth Ramon, az MTK úszóedzője ellen, aki a vádak szerint kiskorú lányoknak küldött magáról meztelen fotókat. A férfi elismerte, valóban ő látható a napvilágra került fotókon, de azt állította, azokat barátnőjének küldte csak el. A botrány kirobbanása után klubja, az MTK felfüggesztette Tóth Ramont, a Magyar Úszószövetség pedig megvonta a juttatásokat.

Tóth Ramon a Borsnak azt mondta, egyelőre nem nyilatkozhat, hiszen hivatalosan még nem értesítette őt a rendőrség. Annyit elárult, az edzői feladatok helyett az otthonát rakja rendbe, de folyamatosan tartja a kapcsolatot tanítványaival. “Nemcsak nekem nehéz, hanem a versenyzőimnek is, de szerin­tem jól reagáltunk a történtekre, nem keseregtünk, rögtön a megoldást kerestük. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan visszatérhetek.”

Sós Csaba, az úszószövetség elnöke ugyanakkor úgy nyilatkozott, ha nem is történt bűncselekmény, szankciókra akkor is számítania kell az úszóedzőnek, hiszen etikai vétséget követett el.

Nem indít nyomozást Tóth Ramon ügyében a rendőrség
Nem indít nyomozást Tóth Ramon ügyében a rendőrség

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top