Aktuális

Megkéseltek egy nőt a VIII. kerületben

Késsel megszúrt egy nőt egy fiatal, 20-25 év körüli férfi a főváros VIII. kerületében, az elkövetőt azóta is keresik – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségi közlemény szerint a 20-25 év körüli elkövető a József körúton hétfőn délelőtt 10 óra 25 perc körül bement egy étterembe, ahol dulakodni kezdett a tulajdonossal. Ekkor szúrta meg a férfi a nőt kétszer a karján egy konyhakéssel. Ezután a késelő elhagyta a helyszínt. 

Megkéseltek egy nőt a VIII. kerületben

A rendőrség az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást, a fiatal férfiről a személyleírása mellett a biztonsági kamera által rögzített fényképeket is közzétettek. Az elkövető körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A haja rövid, sötét barna. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, kék farmernadrágot és sötét sportcipőt viselt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöldszámán vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top