Aktuális

Ez történik ma, Rubens Barrichello születésnapján

Budapesten kedd reggel 04:57-kor kel fel a Nap, és 20:24-kor nyugszik. Rubens Barrichello szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 23.

Ezen a napon történt:

1969-ben megjelenik a The Who együttes Tommy című albuma, az első rockopera. 1972-ben Rubens Barrichello (Rubens Gonçalves Barrichello) F-1 pilóta szülinapja. 1990-ben Antall József magyar miniszterelnök megalakítja a rendszerváltozás utáni első magyar kormányt.

Ez történik ma, Rubens Barrichello születésnapján

A nap mottója:

Ne tervezz hosszú távra, hiszen nem tudhatod előre, mi lesz akkor.

Bernie Ecclestone

Névnap:             

Május huszonharmadika Dezső, Dés, Dézi, Dezsér, Dezsider, Norma, Röné, Viliam és Vilmos napja.

Május huszonharmadikán született:

Anatolij Karpov sakkozó, Rubens Barichello F-1 pilóta és Martinek János olimpiai bajnok öttusázó.

Időjárás:

Éjszaka nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és hajnaltól kezdődően a Dunántúlon és az ország középső harmadában egyre többfelé várható záporok, zivatarok kialakulása. Napközben ugyanakkor a Tiszántúlon csak kevés helyen eshet. Jellemzően mérsékelt lesz a változó irányú szél, de zivatarok környékén átmeneti szélerősödésre, viharos széllökésekre is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között alakul, keleten lesz a melegebb.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “ma jólesne neked, ha valaki észrevenné, milyen sokat változtál, milyen sokat dolgoztál magadon, és milyen ügyes vagy”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top