Aktuális

Új fejlemény az angyalföldi baleset ügyében

Az ATV információi szerint az angyalföldi Dózsa György úton történt baleset valamennyi áldozata ugyanannak az autónak az utasa volt, így – az előzetes hírekkel ellentétben – a megállóban várakozók közül senki sem vesztette életét.

A csatorna úgy tudja, hogy valójában a buszmegállós balesetként elhíresült halálos autóbalesetnek mindkét elhunyt áldozata ugyanabban az autóban utazott, ahogyan a harmadik súlyosan sérült fél is, akinek az életéért még mindig küzdenek az orvosok.

E szerint az értesülés szerint nem az történt, hogy a Dózsa György úton a Mercedes és a Citroën ütközésének következtében, a Citroën úgy csapódott bele egy buszmegállóba, hogy azzal megölt egy ott várakozót. Úgy tűnik, hogy a buszmegállóban mindenki életben maradt, és a Citroën egyik utasa halt meg vélhetően úgy, hogy a hatalmas ütközéstől kirepült az autóból a buszmegállóba.

Az információ hitelességével kapcsolatban az ATV Híradója megkereste a BRFK Kommunikációs Osztályát, ahonnan az a válasz érkezett, hogy a “jelenlegi adatok szerint mindkét áldozat az autó utasa volt”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top