Aktuális

Kővel dobálták meg a magyar diákokat Calais-nál

Megdobálták Londonba tartó magyar diákok kisbuszát a hétvégén Calais-nál. A kövektől a busz egyik ablaka betört, a hátsó szélvédő pedig kiesett. Szerencsére senki sem sérült meg.

Megdobálták Calais-nál a kecskeméti Kandó Kálmán Szakközép Iskola diákjait szállító kisbuszt, amely az Angliába tartó kompra igyekezett felhajtani. A szakmai versenyre tartó diákok és kísérőik nem sérültek meg a berobbanó ablaküvegtől, feljelentést sem tettek az ügyben.

A HVG az egyik diáktól úgy tudja, hogy a fehér Opel Vivaróban 8-an utaztak a londoni Eco-maratonra, ám a calais-i komp felé tartó út vége előtt pár kilométerrel az ott táborozók úttorlaszt emeltek a kisbusz elé, amit ugyan kikerültek, de a feléjük záporozó kövekkel és téglákkal már nem tudtak mit kezdeni.

A kőzáporban a kocsi hátsó szélvédője és oldalsó ablaka betört, ezeket egy gyorsétterem parkolójában tudták úgy-ahogy befoltozni. Feljelentés az ügyben azért nem született, mert a diákoknak el kellett érniük a kompot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top