Aktuális

Ez történik ma, Pécsi Ildikó születésnapján

Budapesten vasárnap reggel 05:03-kor kel fel a Nap és 20:17-kor nyugszik. Pécsi Ildikó szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 21.

Ezen a napon történt:

1849-ben az 1848–49-es forradalom és szabadságharc során a Görgey Artúr által vezetett honvéd csapatok háromhetes ostrom után visszafoglalják Buda várát. 1940-ben Pécsi Ildikó születésnapja. 1979-ben az Óbudai temetőben Bibó István temetésén Kenedi János és Illyés Gyula mond beszédet. Ezt az alkalmat lehet tekinteni a demokratikus ellenzék első nyílt fellépésének.

Ez történik ma, Pécsi Ildikó születésnapján

A nap mottója:

A jó kapcsolat lelkileg táplál, többek vagyunk tőle, képesek vagyunk benne együtt fejlődni, növekedni, kiteljesedni. Ahol ez nincs meg, ott érdemes pluszenergiákat befektetve, akár külső segítséggel dolgozni mindezen. Ahol azonban nincs esély mindennek az elérésére, azt a kapcsolatot le kell zárni, bármi legyen is az ára.

Sákovics Diana

Névnap:             

Május huszonegyedike Konstantin, Anderz, András, André, Denver, Dévald, Mirella, Ozmin, Teobald, Teobalda, Teofil, Teofila, Tibád, Tibald és Tibold napja.

Május huszonegyedikén született:

Dolly énekesnő, Pécsi Ildikó színésznő és Zwack Péter üzletember.

Időjárás:

A Dunántúlon csökken a felhőzet, a legtöbb helyen több órára kisüt a nap, majd délután főként a keleti területeken lesz gomolyfelhős az ég, és főként ott lehet zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél erős, a Dunántúlon viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: ” Dilemmában vagy? Barátkozz, bulizz, tereld el a gondolataidat, és megjön a válasz, amelyre régóta vársz.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top