Aktuális

Ez történik ma, Cher születésnapján

Budapesten szombat reggel 05:04-kor kel fel a Nap és 20:16-kor nyugszik. Cher szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 20.

Ezen a napon történt:

1875-ben a nemzetközi Méteregyezmény aláírása. A Nemzetközi Súly- és Mértékügyi Hivatal megalakulása. 1927-ben Charles Lindbergh New Yorkból elsőnek repüli át 33 és fél óra alatt az Atlanti-óceánt, és 5810 kilométer megtétele után leszáll a párizsi Le Bourget repülőtérre. 1939-ben a Pan Am elindítja első transzatlanti járatát. 1946-ban Cher születésnapja.

Ez történik ma, Cher születésnapján

A nap mottója:

A kínzás sosem eredményez őszinte választ.

John Scalzi

Névnap:             

Május huszadika Bernát, Balabán, Bernárd, Bernarda, Felícia, Galamb, Hanna, Hannadóra, Kolomba, Palóma és Tália napja.

Május huszadikán született:

Orbán Ottó költő, Végvári Tamás színész, Joe Cocker énekes és Cher énekesnő.

Időjárás:

A Dunántúlon erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és ott a délutáni órákban már zápor, zivatar is várható. A Duna–Tisza közén és az Északi-középhegység térségében estefelé alakulhat ki zápor, zivatar. A Dunántúlon egyre nagyobb területen megerősödik, helyenként viharossá fokozódik az északnyugati, északi szél, keletebbre csak este fordul át a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 18 és 25, másutt 25 és 28 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Úgy érzed, mintha visszafelé haladnál egy ügyedben. Úgy érzed, mintha egyre csak visszavennék tőled azokat az eredményeket, amelyeket eddig megkaptál.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top