2017. 07. 28. Szabolcs

Leszakadt a híd az öngyilkosjelöltért izguló tömeg alatt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Többen megsérültek és ketten meghaltak Indiában abban a balesetben, amelynek során leszakadt egy gyalogoshíd a rajta álló tömeg súlya alatt. Az abszurd a történetben, hogy az emberek éppen egy öngyilkossági kísérletet végrehajtani akaró nőért izgultak.
2017. 05. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Egy nő öngyilkos akart lenni az India nyugati partján elterülő Goában, egy hídról akart leugrani. Az öngyilkossági kísérletének sok bámészkodó is szemtanúja volt, a meghökkent emberek egy másik hídon gyűltek össze. Pechjükre azonban a gyengébbiken álltak, a gyalogoshíd nem bírta el a tömeget, és leszakadt

Leszakadt a híd az öngyilkosjelöltért izguló tömeg alatt

A tragikus balesetben két ember is meghalt, 12-en pedig megsérültek – írja az Indian Express. A helyszínre kiérkezett mentőszolgálatok és hatóságok szerint legalább 50 ember állt a hídon, és zuhant a vízbe, ebből nagyjából harmincan önerőből ki tudtak úszni a partra. A mentést nehezítette, hogy a környéken krokodilok élnek.

Amikor a fiatal lány a Zuari folyóba vetette magát, a mentőcsapatok már a helyszínen voltak, a baleset ugyanis akkor történt, amikor éppen kihúzták őt a vízből. A híd régi acélszerkezete rossz állapotban volt, ezért jó ideje már csak gyalogosokat engedtek rá, járműveket nem.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus