Aktuális

Ez történik ma, Bubik István születésnapján

Budapesten péntek reggel 05:05-kor kel fel a Nap, és 20:15-kor nyugszik. Bubik István szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 19.

Ezen a napon történt:

1536-ban Boleyn Anna angol királyné kivégzése a londoni Towerben. 1578-ban a nagy budai lőporrobbanás. 1845-ben útjára indult John Franklin kapitány vezetésével az északnyugati átjáró megtalálására indított Franklin-expedíció. 1958-ban Bubik István születésnapja. 2007-ben előzetes letartóztatásba vették a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) öt rendőrét, akiket egy ismert gitáros barátnőjének megerőszakolásával gyanúsítottak.

Ez történik ma, Bubik István születésnapján

A nap mottója:

Egy rosszabbul tanított jó tananyag rosszabb, mint egy rosszabb tananyag jól tanítva.

Lovász László

Névnap:             

Május tizenkilenc Ivó, Aldvin, Alvin, Bernarda, Buda, Celesztin, Celesztina, Dukász, Ivonn, Milán, Milton, Tuzson, Vulkán és Yvonne napja.

Május tizenkilencedikén született:

Colin Chapman mérnök, Natalia Oreiro színésznő, Grace Jones énekesnő és Bubik István színész

Időjárás:

Napos időre számíthatunk kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. A déli, délkeleti szél megélénkül, a Dunántúl északi részén többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “könnyen lehet, hogy most olyasmihez is van erőd, amihez máskor túl kevésnek és gyengének éreznéd magadat”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top