Aktuális

Mostantól mobilapplikációval kereshetsz ügyintézőt

Már letölthető az az ingyenes mobiltelefonos applikáció, amelynek segítségével Budapesten és további nyolc nagyvárosban kereshetitek meg egyszerűen, gyorsan a kormányhivatalok, egyetemek, könyvtárak, de még a bankautomaták elérhetőségeit is. Az alkalmazással telefonhívást kezdeményezhettek, sőt útvonalat is tervezhettek.

A kormányhivatalok és különböző közintézmények elérhetőségeit is tartalmazza az az ingyenesen letölthető mobiltelefonos alkalmazás, amely Budapesten, illetve további nyolc nagyvárosban szolgál iránytűként az ügyintézéshez.

Az Androidos és iOS rendszereken futó 1×1 nevű applikáció segítségével egyszerűen megtalálhatjátok a legfontosabb közintézmények, mint a kormányhivatalok, az önkormányzati és közszolgáltató szervezet ügyfélszolgálatainak telefonszámait, e-mail-címeit, az ügyfélfogadási időket.

Az alkalmazással könnyedén megtudhatjátok az egyetemek, könyvtárak, múzeumok, de még a bankautomaták elérhetőségeit is. A Közérdekű információk menüpont alatt a szeretetszolgálatok, a hajléktalanokat segítő szervezetek és az állatmenhelyek is megtalálhatók.

A Budapest1x1 applikációban kulturális, sport- vagy akár gyerekprogramok, a főváros számos népszerű szórakozóhelyének, rendezvényközpontjának eseményei között is válogathattok, és az aktuális moziműsort is elérhetitek.

A Budapest1x1 segítségével hívást indíthattok, de a kiválasztott intézményhez vezető legrövidebb utat is meg tudjátok terveztetni. A budapesti mellett már elérhető a Pécs1x1, a Miskolc1x1, a Debrecen1x1, a Nyíregyháza1x1, a Szolnok1x1, a Szeged1x1, a Szekszárd1x1 és a Békéscsaba1x1 is.

A fejlesztők ígérete szerint hamarosan Eger, Salgótarján, Kecskemét, Kaposvár, Székesfehérvár, Tatabánya, Veszprém, Győr, Szombathely, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Siófok és Sopron lakosai is használhatják az alkalmazást.

Mobilos applikáció segít a legfontosabb intézmények keresésében
Mobilos applikáció segít a legfontosabb intézmények keresésében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top