Mostantól mobilapplikációval kereshetsz ügyintézőt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Már letölthető az az ingyenes mobiltelefonos applikáció, amelynek segítségével Budapesten és további nyolc nagyvárosban kereshetitek meg egyszerűen, gyorsan a kormányhivatalok, egyetemek, könyvtárak, de még a bankautomaták elérhetőségeit is. Az alkalmazással telefonhívást kezdeményezhettek, sőt útvonalat is tervezhettek.
Írta: | 2017. 05. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A kormányhivatalok és különböző közintézmények elérhetőségeit is tartalmazza az az ingyenesen letölthető mobiltelefonos alkalmazás, amely Budapesten, illetve további nyolc nagyvárosban szolgál iránytűként az ügyintézéshez.

Az Androidos és iOS rendszereken futó 1x1 nevű applikáció segítségével egyszerűen megtalálhatjátok a legfontosabb közintézmények, mint a kormányhivatalok, az önkormányzati és közszolgáltató szervezet ügyfélszolgálatainak telefonszámait, e-mail-címeit, az ügyfélfogadási időket.

Az alkalmazással könnyedén megtudhatjátok az egyetemek, könyvtárak, múzeumok, de még a bankautomaták elérhetőségeit is. A Közérdekű információk menüpont alatt a szeretetszolgálatok, a hajléktalanokat segítő szervezetek és az állatmenhelyek is megtalálhatók.

A Budapest1x1 applikációban kulturális, sport- vagy akár gyerekprogramok, a főváros számos népszerű szórakozóhelyének, rendezvényközpontjának eseményei között is válogathattok, és az aktuális moziműsort is elérhetitek.

A Budapest1x1 segítségével hívást indíthattok, de a kiválasztott intézményhez vezető legrövidebb utat is meg tudjátok terveztetni. A budapesti mellett már elérhető a Pécs1x1, a Miskolc1x1, a Debrecen1x1, a Nyíregyháza1x1, a Szolnok1x1, a Szeged1x1, a Szekszárd1x1 és a Békéscsaba1x1 is.

A fejlesztők ígérete szerint hamarosan Eger, Salgótarján, Kecskemét, Kaposvár, Székesfehérvár, Tatabánya, Veszprém, Győr, Szombathely, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Siófok és Sopron lakosai is használhatják az alkalmazást.

Mobilos applikáció segít a legfontosabb intézmények keresésében
Mobilos applikáció segít a legfontosabb intézmények keresésében
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus