Aktuális

Halló, rendőrség? Ellopta a díler a pénzem!

Nem csak a viccekben és a tengerentúlon fordulhat elő, hogy rendőrt hív egy alkalmi drogvásárló, mert a díler átverte. Az eset szerdán, Salgótarjánban is megtörtént.

Egy férfi telefonált a rendőrségre aggódva, hogy ellopták a pénzét Salgótarján egyik élelmiszerüzletének parkolójában. A rendőrök a helyszínre siettek, és hamar kiderült, hogy a 30 éves M. Zoltán a bejelentés előtt kábítószert vásárolt a 22 éves K. Dávidtól az élelmiszerbolt parkolójában, ahol a díler rámarkolt Zoltán pénzére, majd kereket oldott.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Arról nem szól a rendőrségi híradás, hogy Zoltán mire számított, amikor kihívta a rendőröket. Csak azt tudjuk, hogy mi történt a riasztás után:  a két férfi lakóhelyét és M. Zoltán személygépkocsiját átkutatták, melynek során a gépjárműben különböző állagú és színű, kábítószergyanús anyagokat találtak meg és foglaltak le, melyeken az elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A rendőrök Zoltánt és Dávidot elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Dávid ellen kábítószer-kereskedelem bűntett és lopás vétség, míg Zoltán ellen kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

A 22 éves dílert a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top