Aktuális

Mégsem kell Hosszú Katinka férje az edzőbizottságba

Az úszók nemrégiben megválasztott szövetségi kapitánya, Sós Csaba a kinevezését követően azt mondta, szeretné az edzőbizottságban látni Hosszú Katinka férjét is. Most kiderült, Shane Tusupot a mai napig senki sem kereste meg ezzel kapcsolatosan.

Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya februárban a Borsnak azt mondta, hivatalos úton kezdeményezte a találkozást Shane Tusuppal, sőt abban bízott, az amerikai úszóedző elfogadja a felkérést.

Hosszú Katinka sajtósa, Tóth Fanni ugyanakkor a napokban úgy nyilatkozott, nem tudnak róla, hogy Sós Csaba megkereste volna Shane-t. Katinka és férje is nyitott a szövetséggel való kommunikációra, az ameri­kai szakember ugyanakkor a jelenlegi feltételek mellett biztosan nem vállalná az edzői bizottságban való tagságot.

Dr. Sós Csabát a lap nem tudta megkérdezni az egyeztetéssel kapcsolatosan, sem telefonhívásra, sem az sms-ekre nem válaszolt. Egyelőre tehát nem tudni, Shane Tusup valóban tagja lehet-e az úszók edzőbizottságának.

Nem tudni, Shane Tusup az edzőbizottság tagja lesz-e
Nem tudni, Shane Tusup az edzőbizottság tagja lesz-e (fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top