Aktuális

Elsodort egy motorost, és még csak meg sem állt

A robogó vezetője, egy 50 éves dombóvári nő súlyosan megsérült, az őt elsodró autó vezetője viszont nem állt meg, hanem továbbhaladt. A nőt a mentők kórházba szállították.

Dombóvár egyik kereszteződésében 2016. november 17-én 15 óra 9 perckor egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy robogósnak, ezért összeütköztek. Az autó vezetője a helyszínről megállás nélkül elhajtott, a motoron közlekedő 50 éves nő viszont súlyosan megsérült. Őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték – írja a teol.hu.

A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt, aminek eredményeként végül azonosították a gázolót, egy 29 éves szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi a bűncselekményt beismerte. Gyanúsítottként hallgatták ki továbbá a balesetkor a járműben utasként helyet foglaló 28 éves szekszárdi férfit is, mert a segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésével ő is megalapozottan gyanúsítható. Mindketten szabadlábon védekezhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top