Aktuális

Élő adásban ütötte meg, mert a mellét fogva tolta el a kamera elől

A BBC utcán forgatott élő adásába sétált be egy fiatal nő. A riporter a mellét megérintve tolta el a kamera elől. Videó.

Ben Brown, a BBC riportere az egyik párt új programjáról beszélgetett kedden az utcán vendégével, a szintén BBC-s politikai elemző Norman Smith-szel. A beszélgetés közben váratlanul melléjük lépett egy fiatal nő, aki beleszólt az élő adásba, hogy “abszolút fantasztikus”.

A riporter rá sem nézve a nőre, kezét a mellére tette, és egyszerűn kitolta a kamera elől. A láthatóan meglepődött fiatal nő erre a férfi vállára csapott egy jókorát, majd elment a forgatás helyszínéről.

Az esetet követően a BBC riportere annyit mondott, részéről az érintés egyáltalán nem volt szándékos. A brit közszolgálati televízió egyébként semmilyen eljárást nem indít riporterükkel szemben, szerintük is nyilvánvaló, csak véletlen eset történt – írja a 444.hu a The Guardian cikke nyomán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top