Aktuális

Hihetetlen, mit éltek túl ezek a kiscicák!

Kiszáradtak és gyengék azok a kismacskák, amelyeket a föld alól ástak elő a megmentőik. Valaki élve eltemette őket, és a nyávogásukra lettek figyelmesek a segítségkérők. Befogadót keresnek a kölyköknek és az anyjuknak.

A Facebookon terjedt egy poszt, amely szerint egy lány és családja arra lett figyelmes, hogy nyávogást hallanak a föld alól. Elkezdtek óvatosan ásni, és élve eltemetett kiscicákra bukkantak. A család ideiglenesen biztonságba helyezte a kölyköket, közben kihívták a hatóságokat és az állatmentőket is. Mire az Állatmentő Sereg kiérkezett a helyszínre, addigra már a rendőrség is ott volt, és fény derült az állatkínzó lehetséges kilétére is.

Az állatmentők azt írják, hogy amikor egy boxba beletették a 3 macskát, akkor lettek figyelmesek arra, hogy a sírhelyül szolgáló gödörnél sír a cicák mamája is. “Azt hiszem, akkor hullottunk mindannyian darabokra. Ott várta őket, pedig nem tudhatta, hogy élnek-e még egyáltalán. Amint meghallotta a kicsik sírását, izgatottan és védelmezően közelíteni kezdett” – fogalmaznak. 

A cicacsaládot a Sánta Kutya Állatorvosi Rendelőben kivizsgálták, és megállapították, hogy a macskák szopóreflexei elmúltak a sokk hatására, így most izgulnak, hogy ez csak egy átmeneti állapot legyen. Kiszáradtak, kimerültek, kezdetleges macskanáthájuk is van, az egyik kicsit pedig még infúziózni is kellett. 

Az állatmentők szeretnének a családnak ideiglenes befogadót találni, mert most olyan tagoknál lettek elhelyezve, ahol a kritikus állapotú állatokat szállásolják el, és így míg a család az állatmentőknél van, nem fognak tudni más állatot fogadni.

Jelentkezni e-mailben az info@allatmentoszolgalat.com-on vagy a 0620/ 263 5198-as telefonszámon tudtok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top