Aktuális

Bosszúból leforrázta a saját kislányát

Beismerő vallomást tett az a férfi, aki 60 fokos, forró zuhany alá tartotta a gyerekét. A kislány maradandó sérüléseket szenvedett.

K. Zoltán (38) jánoshalmi otthonában élt együtt élettársával, annak három – 4, 6 és 8 éves – lányával, valamint két közös gyerekükkel, egy hat hónapos és egy két és fél éves lánnyal. Alkalmi munkákból éltek, kevés pénzből, mindennaposak voltak a veszekedések – írja a police.hu. Január 21-én este K. Zoltán gyógyszert szedett és ráivott, majd amikor párja nem tudott elszámolni azzal, hol járt napközben, gyermekei szeme láttára megverte. Az asszony a további ütlegelések elől éjfél után elment otthonról, párja egy ideig kergette, de aztán feladta és hazament. Másnap 6 órakor ment élettársa után a rokonokhoz, hogy jöjjön haza, valami baj van a két és fél éves kislánnyal.

A hozzátartozók is átmentek a házba, és mentőt hívtak. Az orvosoknak újra kellett éleszteniük a sokkos állapotban levő kislányt, aki a ház fürdőszobájában, a zuhanytálcán kuporgott. Felsőteste, feje tele volt égési, forrázásra utaló sérülésekkel. Budapestre, speciális égési osztályra szállították. Az orvos szakértők szerint felsőtestét és fejét felülről érte forró víz, maradandó károsodást szenvedett, nem csak a bőre károsodott, a veséje is.

Kiderült, hogy csak K. Zoltán volt otthon a kislánnyal, mikor elszenvedte a sérüléseket. A férfi először megpróbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy a gyerek maga okozta a sérüléseit, de később megváltoztatta a vallomását. Elmondta, hogy mérges volt élettársára, rajta akart bosszút állni azzal, hogy közös gyermekükben kárt okoz. Felfogta, hogy a gyerek meg is halhat a forrázásban. Erővel tartotta a kislányt a víz alá. K. Zoltán május 5-én előzetes letartóztatásba helyezték, a háztartásban élő összes gyereket nevelőszülőkhöz vitték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top