Aktuális

Holttestet sodort partra a Duna Mohácsnál

Ismeretlen férfi holttestét sodorta partra a Duna Mohácsnál. A férfi eltűnését nem jelentették, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az azonosításhoz.

A haláleset körülményeit a Mohácsi Rendőrkapitányság vizsgálja. A Duna mohácsi szakaszán sodorta partra a holttestet a folyó még május 6-án. A férfinál semmilyen személyazonosító okiratot nem találtak, eltűnését sem jelentették, ezért a rendőrök a holttest azonosítása érdekében most már a lakosság segítségét kérik.

A férfi 50-60 év körüli lehet, 184-190 centiméter magas, barna hajú, barna szemű, zömök testalkatú. Halálakor kék rövid ujjú, szívtájékon piros “Forever” feliratos pólót, piros rövid ujjú, jobb oldalán a hónalj alatt függőleges irányú “SportSport” feliratos pólót, sötétkék farmernadrágot, alatta sötétkék melegítőnadrágot, sötétbarna cipőt viselt. A meghalt férfi zsebében egy türkiz-rózsaszín “Matteo” feliratú elektromos öngyújtót találtak.

A Mohácsi Rendőrkapitányság kéri, ha a személyleírás alapján felismernétek az elhunyt férfit, vagy bármilyen információtok van róla, jelezzétek a rendőrség elérhetőségein. Tárcsázhatjátok a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikét is.

Mohácsnál vetette partra a Duna az ismeretlen férfi holttestét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top