Aktuális

Ez történik ma, Janet Jackson születésnapján

Budapesten kedd reggel 05:08-kor kel fel a Nap, és 20:11-kor nyugszik. Janet Jackson szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 16.

A mai napon:

1881-ben Esztergomban megalakul a Magyar Vöröskereszt. 1966-ban Janet Jackson szülinapja. 2001-ben megnyílik az újonnan épített Zalaegerszeg–Muraszombat vasútvonal.

Ez történik ma, Janet Jackson születésnapján

A nap mottója:

Bármidet, amid az életben van, elvehetik tőled, kivéve egyet: a választási szabadságodat, hogy hogyan reagálsz egy helyzetre. Ez határozza meg a megélt életünk minőségét; nem az, hogy gazdagok vagy szegények, híresek avagy ismeretlenek, egészségesek vagy betegek voltunk-e. Az határozza meg életminőségünket, hogy hogyan viszonyulunk ezekhez a dolgokhoz, milyen jelentéssel ruházzuk fel őket, milyen viselkedésmóddal reagálunk rájuk, milyen elmeállapotba kerülünk miattuk.

Viktor Emil Frankl

Névnap:             

Május tizenhatodika Mózes, Botond, Hannibál, János, Nepomuk, Pellegrin, Szimonetta, Ubul és Ugod napja.

Május tizenhatodikán született:

Rodolfó (Gács Rezső) bűvész, Máthé Erzsi színész, Pierce Brosnan színész és Janet Jackson énekesnő

Időjárás:

A fátyol- és a középső és keleti tájakon erősebben megnövekvő gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap, szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Zivatar kialakulásának nyugaton a legkisebb az esélye. Az északi, északnyugati szél többfelé megélénkül, a középső országrész kivételével meg is erősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökések is várhatók. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “itt az ideje végre megtenned egy apró lépést annak érdekében, hogy a céljaid megvalósuljanak”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top