Aktuális

Dél-Korea miniszterelnökénél nincs nagyobb állatbarát – cuki fotók

Moon Jae-in, a dél-koreai elnök az egész világ szívébe belopta magát, mikor kiderült, 3 örökbefogadott állattal osztja meg az otthonát.

Moon Jae-in, Dél-Korea miniszterelnöke, ízig-vérig állatbarát: a nemrég megválasztott elnök még a programjába is becsempészte, hogy több állatoknak szóló játszóteret kíván létrehozni, a kóbor állatoknak pedig igyekszik jobb sorsot biztosítani. És Moon szájából ezek nem csak üres szavak: ő maga is 3 adoptált házi kedvenccel osztozik az otthonán.

Dél-Korea miniszterelnökénél nincs nagyobb állatbarát - cuki fotók

Moon, elődjével ellentétben, a Kék Házba (a dél-koreai elnöki ház) is magával vitte kedvenceit, jelenleg egy cicából, két kutyából és újonnan született kutyakölykökből áll a csapat. Az elnök azt ígérte, hamarosan örökbe fogad egy pici fekete kutyát is – ami azért nagy szó, mert Dél-Koreában a fekete kutyák megbélyegzettnek számítanak. 

Dél-Korea miniszterelnökénél nincs nagyobb állatbarát - cuki fotók

A dél-koreai elnököt az internet is imádja a végtelen állatszeretete miatt. Valaki még kedves illusztrációkat is készített, a kicsit tényleg mesekönyvbe illő Moonról:

 Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top