Rendőrségi ügy lehet az uszodai szexbotrányból

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Négy fiú csalta tőrbe egyik 16 éves úszótársukat a debreceni országos bajnokságon, hogy egyikőjük közösüljön a lánnyal, a másik három fiú pedig felvegye azt videóra. Az eset jogi felelősséget is felvet, az áldozatnak több millió forintot is megítélhet a bíróság, ha perelni fog.
2017. 05. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Előző héten robbant az újabb szexbotrány a magyar úszósport háza táján, ekkor azt lehetett tudni, hogy a három héttel ezelőtt rendezett debreceni országos bajnokságon két fiatalkorú szexuális aktusát telefonnal fölvették a versenyzőtársak, és a videót az internetre is feltöltötték (amit azóta már leszedtek). 

A fullank.hu megtudta, hogy négy fiú csalta el a Jövő SC egy 16 éves, külföldi válogatott kerettag úszóját, hogy egyikőjük közösüljön a lánnyal, míg a másik három az aktust a netre szánt videóra rögzíti. A portál úgy tudja, hogy egy 19 éves hódmezővásárhelyi úszó volt az ötletgazda, az ő telefonjával is vették fel a filmet. A Darnyi TSC egyik, 17 éves versenyzője ment be az állítólag mit sem sejtő lánnyal a kabinba, a klub egy másik növendéke addig az ajtó alatt benyújtotta a hódmezővásárhelyi fiatal okostelefonját, amelyen előtte elindította a felvételt. A kamerázó fiú testvére is közreműködött a tervben. A film végül felkerült a netre, amit több sportoló és edző is látott már.

Értesülések szerint a Hód ÚSE-nél fegyelmi lett az ügyből, és kitették a keretből az úszót. A Blikk pedig azt az információt kapta, hogy a Magyar Úszószövetség vizsgálatot rendelt el, és az érintett kluboknál is az folyik. A lány valószínűleg maradhat az egyesületénél.

Az eset a klubok vizsgálata mellett azonban büntetőjogi felelősséget is felvet, és a Blikk szerint a feljelentő emberként emlegetett Tényi István már a rendőrséghez fordult. Ha pedig a lány például polgári peres eljárást indít a megjelent videofelvétel miatt – amely sérti a személyiséghez fűződő jogait –, akkor akár több millió forintot is megítélhet neki a bíróság.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus