Aktuális

Szegedről tűnt el a 20 éves Keller Vanda – fotó

Állampolgári segítséggel igyekszik megtalálni a rendőrség a 20 éves Keller Vandát, aki még áprilisban tűnt el a csongrádi megyeszékhelyről.

Körözést adott ki a Szegedi Rendőrkapitányság Keller Vanda eltűnésének ügyében. A 20 éves nő még 2017. április elején távozott lakóhelyéről ismeretlen helyre, azóta nem jelentkezett, életjelet nem adott magáról.

A rendőrség leírása szerint Keller Vanda 20 éves, 165 centiméter magas, molett testalkatú, haja hosszú, barna színű. Arról a rendőrségnek sincs információja, hogy eltűnésekor milyen ruhát viselt.

Fotó: police.hu
Keller Vanda – Fotó: police.hu

Arra kéri a Szegedi Rendőrkapitányság az állampolgárokat, hogy aki a képen látható Keller Vandát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információja van, az tegyen bejelentést a Szegedi Rendőrkapitányságon. Ezt megteheti telefonon a 06-62-562-400, a 112, és a 107-es hívószámok valamelyikén, vagy személyesen is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top