Vádat emeltek a szegedi rakparton kaotikusan vezető ittas sofőr ellen

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki 2016 novemberében az éjszakai órákban ittasan felhajtott a rakpart lépcsőjére, és nekicsapódott négy parkoló autónak.
2017. 05. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A vádirat szerint a férfi az éjfél körüli órákban vezette a fia tulajdonát képező autót alkoholos befolyásoltság alatt Szeged belterületén a Huszár Mátyás rakparton. A vádlott ittas volt, és óránként nagyjából 90-95 kilométeres sebességgel közlekedett, ami miatt kisodródott, majd nekiütközött a Belvárosi híd pillérének. Ezután felhajtott a rakpart lépcsőjére és nekicsapódott a parkolóban szabályosan álló négy autónak, amelyekben jelentős károk keletkeztek. A baleset következtében a vádlott 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, valamint a baleset miatt másnap hajnalig teljes útzár, majd rövid ideig félpályás útzár volt érvényben.

Az ügyészség a vádlottat ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni – írja a Szegedma.hu.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus