Aktuális

Rendszám nélküli autók lepték el Röszkét

Még jó ideig gondot fog jelenteni a röszkeieknek az a rengeteg rendszám nélküli, vélhetően külföldi autó, amely a határ menti település benzinkútjain parkol. Van, amelyik már 10 hónapja mozdulatlanul áll a parkolóban, a féktárcsáin.

Jelenleg nem tud mit kezdeni a röszkei OMV-benzinkút azokkal az autókkal, amelyeket nyugatról hoznak be és parkoltatnak ideiglenesen a töltőállomás parkolóiban a külföldi autónepperek. Az autókereskedők depónak használják a település benzinkútjait, és itt pihentetik a rendszám nélküli, öreg vasakat, míg tovább nem viszik őket délre. A Délmagyar szerint egy év óta nincs megoldás az áldatlan állapot felszámolására, mert az érintettek egymásra mutogatnak.

A benzinkút területe a kútüzemeltető szerint a kútoszlopig tart, onnantól kezdve közterület, közút. A rendőrség szerint az említett parkoló nem közparkoló, hanem a benzinkút magánterülete, így a gépkocsik elszállításában nem működhet közre, de a kúttulajdonosok saját költségükön elszállíttathatják a parkolóban rohadó roncsokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top