Aktuális

Ne aggódj, nem esik egész hétvégén!

Bár a szombat felhőkkel és zivatarokkal indul, vasárnapra napos időt ígér a meteorológia. 20-25 fokra számíts és szivárványokra!

Szombaton sok felhőre számíthatunk, de emellett néhány órára kisüt a nap. Többfelé várható eső, zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső is lehet. Késő délutánra előbb a Dunántúlon, majd keletebbre is fokozatosan megszűnik a csapadék, estére pedig már jelentősen csökken a felhőzet is. Az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 25 fok között alakul, a Nyugat-Dunántúlon lesz a legmelegebb. Késő estére 13, 20 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderül.hu.

via GIPHY

Vasárnap napos idő várható gomolyfelhőkkel, jellemzően délután és este elszórtan záporokkal, zivatarokkal. A Dunántúlon az északnyugati, másutt az északkeleti szelet kísérik napközben élénk vagy erős közeli, zivatarokban viharos lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top