Aktuális

Ez a férfi ütött meg egy nőt a Kálvin téren – fotók

Segítséget kérnek a ferencvárosi nyomozók. Ez a férfi támadt egy arra járó nőre csütörtök délután Budapesten, a Kálvin téri aluljáróban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozást indított garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A férfi 2017. május 11-én 12 óra 40 perc és 13 óra közötti időben Budapesten a IX. kerületben, a Kálvin téri aluljáró egyik éttermében szóváltásba keveredett a kiszolgálást végző eladó férfival és egy járókelő nővel, majd a nőt bántalmazta – számolt be a police.hu.

Ez is érdekelhet Megnézem

A feltételezett elkövető 50-55 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, normális testalkatú, a feje tetején kopaszodó, oldalt ősz hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű melegítőpulóvert és melegítőnadrágot, fekete cipőt viselt.

A férfiról kamerafelvételek készültek, mutatjuk:

Ez a férfi ütött meg egy nőt a Kálvin téren - fotók
Ez a férfi ütött meg egy nőt a Kálvin téren - fotók
Ez a férfi ütött meg egy nőt a Kálvin téren - fotók

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top