Aktuális

Újlengyeli gyilkosság: volt rendőr a gyanúsított

Meglepő információ került az Origo birtokába az újlengyeli gyilkosságról. A lap úgy tudja, hogy egy volt rendőr szurkálta meg és temette el élve áldozatát.

Egy hete mi is beszámoltunk arról a kegyetlen, újlengyeli gyilkosságról, amelyben egy 37 éves szigetszentmiklósi nő vesztette életét. Sz. Attila előzetes letartóztatásba került, róla úgy tudja az Origo, hogy korábban rendőrként dolgozott, volt felesége még most is az állomány tagja. A lapértesülést a rendőrség nem cáfolta, de nem is erősítette meg.

Az újlengyeli gyilkosság helyszíne - fotó: police.hu
Az újlengyeli gyilkosság helyszíne – fotó: police.hu

Az újlengyeli gyilkosság április 27-én este történt. Aznap Sz. Attila üzleti találkozóra hívta T. Jánosné Mariannt, akinek a 24.hu információi szerint 10-12 millió forinttal tartozott. A vagyonos nő, aki egy hazai üzletlánc tulajdonosa volt, elment a megbeszélt helyszínre, ahonnan Sz. Attila Újlengyel erdős területére autózott vele. A helyszínen kiszálltak az autóból, a férfi megütötte a nőt, majd többször megszúrta, és a még élő asszonyt élve eltemette.

Az addig eltűntként keresett nő holttestét május 4-én fedezték fel. Sz. Attilát két nappal később fogták el a rendőrök, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top