Aktuális

Így támogatják egymást a fáradt diákok a félév utolsó heteiben

A szorgalmi időszak végét jelentő hajrában, majd még inkább a vizsgaidőszakban a diákok úgy segítik egymást, ahogy tudják: jegyzeteket másolnak, korrepetálnak és ha kell, még kispárnának is beállnak a másik kedvéért.

Nem könnyű az egyetemisták élete a ZH-hetekben és persze a vizsgaidőszakban – ilyenkor minden egyes alvással töltött pillanat aranyat ér. Nem is csoda, ha a fáradt diákok megpróbálnak minden lehetőséget kihasználni egy kis pihenésre, és hát mi lenne erre alkalmasabb, mint egy különösen unalmas óra.

A probléma csak annyi, hogy a tantermi székeket és padokat nem alvásra tervezték, ennél fogva elég kényelmetlenek is – ilyenkor jön jól, ha egy rendes diáktársad a segítségedre siet!

Az alábbi fotót egy texasi egyetemen lőtték, és a képet megosztó kommentje szerint a srácok nagy valószínűséggel nem is ismerik egymást. Ettől persze csak még gyönyörűbb az egész!

Így támogatják egymást a fáradt diákok a félév utolsó heteiben 

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top