Aktuális

Gumilövedékkel próbálták lerendezni a vitát

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt keres két férfit a rendőrség. Egy reggeli szóváltás fajult el a VII. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt a 43 éves P. László budapesti lakos és két társa ellen.

A három férfi csütörtökön reggel 7 óra 30 perc körül a VII. kerületi Garay téri piac épülete előtt szóváltásba keveredett egy negyedik férfival. Az egyik elkövető a vita hevében egy gumilövedékes fegyverből lövéseket adott le a sértett irányába, aki könnyű sérüléseket szenvedett. Az erzsébetvárosi rendőrök P. Lászlót pár órán belül a Murányi utca és a Thököly út kereszteződésénél elfogták.

Társait, a 27 éves budapesti Pál Norbert Rolandot és a 40 éves budapesti Pál Gábort a rendőrök továbbra is keresik.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a rendőrség honlapján közzétett képeken látható férfiak tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a “Telefontanú” ingyenesen hívható 06 80 555 111 zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top