Aktuális

Ez történik ma, Laetitia Casta születésnapján

Budapesten csütörtök reggel 05:15-kor kel fel a Nap, és 20:04-kor nyugszik. Laetitia Casta szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 11.

A mai napon:

1857-ben, hat évnyi várfogság után amnesztiát kap Teleki Blanka grófnő, reformpedagógus, a magyar nemzeti szellemű nőnevelés úttörője, a női egyenjogúság harcosa. 1978-ban Laetitia Casta szülinapja.

Ez történik ma, Laetitia Casta születésnapján

A nap mottója:

A világot nem úgy látjuk, ahogy az van, hanem úgy, ahogyan mi vagyunk.

Epiktétosz

Névnap:             

Május tizenegyedike  Ferenc, Fábió, Fábiusz, Fabríció, Fabríciusz, Fabríciusz, Filip, Fülöp, Gujdó, Izor, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Kalliszta, Majlát, Mályva, Mirandella és Mirandola napja.

Május tizenegyedikén született:

Rejtő Ildikó olimpiai bajnok tőröző, Laetitia Casta színésznő és Kovács Patrícia színésznő

Időjárás:

Kezdetben kevés lesz a felhő, majd délután délnyugat felől egyre több fátyolfelhő érkezik, illetve gomolyfelhő-képződik. Délutántól szórványosan valószínű zápor, néhol zivatar. A délnyugati, déli szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között várható, de északkeleten 0 fokig is lehűlhet néhol a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “olyan sok mindent szeretnél belezsúfolni ebbe a napba, hogy szinte lehetetlen lesz mindenre sort kerítened”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top