Aktuális

Segítőt keres Muntag Vince, aki ösztöndíjat nyert Angliába, de egyedül nem utazhat

A mozgáskorlátozott férfi 26 éves, és éppen két egyetemen tanul egyszerre. Tudományos munkáival ösztöndíjat nyert Canterburybe, de egyedül nem utazhat, hiszen állandó segítségre szorul. Kísérőt keres, akit szeretne megfizetni, ehhez viszont pénzre van szüksége.

Muntag Vince gimnazista kora óta minden versenyen és pályázaton elsőként végez, ahol elindul. A briliáns elme jelenleg az ELTE-n tanul irodalom és kultúratudomány mesterszakon, és párhuzamosan egy másik egyetemen színháztudomány szakot is végez. Tanulmányai mellett rendszeresen publikál, és eddigi sikerei mellett egy fantasztikus ösztöndíj-lehetőséget is kapott: Canterburyben tanulhatna egy évet, ha…Ha lenne valaki, aki egy éven át vele van, segíti őt a mindennapokban, mert Vince nem képes egyedül felkelni, felöltözni és tisztálkodni sem.

Ha lenne államilag fenntartott vagy alapítványilag támogatott segítőszolgálat, akkor a saját céljaimmal tudnék foglalkozni, és nem azzal, hogy ki visz el a mosdóba adott pillanatban”mondja a kerekesszékes ifjú kutató, irodalmár és színháztudós. 

Természetesen azt a mozgáskorlátozott fiatalember is tudja, hogy senkitől sem várhatja el ezt ingyen, viszont nincs közel 6 millió forintja arra, hogy a társa egyévi költségeit és fizetését finanszírozza – erről számolt be az RTL KLub Híradója.

Aki tud Vincének segíteni, kérjük, jelentkezzen a fiatalembernél:  

Vince számlaszáma: 11775094-19978882

IBAN szám: HU11 1177 5094 1997 8882 0000 0000 OTP BANK SWIFT azonosító (BIC-kód): OTPVHUHB.

További információk, elérhetőség: muntagvince@gmail.com

Segítőt keres Muntag Vince , aki ösztöndíjat nyert Angliában, de egyedül nem utazhat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top