Aktuális

Kutyáját sétáltató nőre támadt Gábor

Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki Budapesten, a XIII. kerületben bántalmazott egy kutyáját sétáltató nőt, mert meg akarta szerezni a telefonját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított a 21 éves B. Gábor ellen rablás megalapozott gyanúja miatt – írja a police.hu. A 21 éves férfi Budapesten, a XIII. kerületi Cserhalom utcában egy kutyát sétáltató nőt támadott meg, hogy  megszerezze mobiltelefonját. A rendőrök megállapították, hogy a férfi a mobiltelefont egy Budapest, VII. kerületi, használt telefonokat értékesítő boltban próbálta meg eladni. A nyomozók 2017. május 5-én 12 óra 25 perckor az elkövetőt a kereskedés közelében elfogták, majd előállították a XIII. kerületi Rendőrkapitányságra. B. Gábort a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vétele mellett kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top