Aktuális

Egyelőre nem tudni, hogyan esett ki a buszból a férfi

Még nem tudják a pontos okát, a szakértő szerint több dolgot is vizsgálni kell a balesettel összefüggésben.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, kiesett a menetrend szerinti buszból és szörnyethalt egy férfi a főváros XVI. kerületében, Cinkotán szombat délben. Arról egyelőre ellentmondásos információk vannak, hogy hogyan nyílhatott ki menet közben a busz ajtaja – írja a hírtv.hu.

A Hír TV-nek nyilatkozó szakértő szerint több dolgot is vizsgálni kell a balesettel összefüggésben. “Nyilván azt is meg kell nézni, hogy volt-e vezetői hiba, mert bizonyos buszoknál a buszvezető a gomb megnyitásával az összes ajtót kinyitja. Amennyiben viszont csak az egyik ajtó nyílt ki, az nagyon úgy tűnik, hogy műszaki hibára utalhat. Ha mindegyik kinyílt, azt kell megvizsgálni, hogy mozgás közben volt-e az autóbusz, illetve hogy miért kellett kinyitni azt az ajtót, ugyanis akkor lehet csak az autóbusz ajtajának kinyílni, hogy ha az utasok fel- és leszállása befejeződött” – mondta Borbély Zoltán közlekedési szakjogász.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top