Aktuális

Ez történik ma, Bujtor István születésnapján

Budapesten péntek reggel 05:24-kor kel fel a Nap, és 19:56-kor nyugszik. Bujtor István szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 5.

Ezen a napon:

1835-ben megnyitják Brüsszel és Mechelen között az európai kontinens első közforgalmú vasútvonalát. 1942-ben Bujtor István születésnapja.

Ez történik ma, Bujtor István születésnapján

A nap mottója:

Az ember mindig azt hiszi, van még idő. Halogatja a dolgokat. Aztán hirtelen nincs több idő.

Mark Lawrence

Névnap:             

Május ötödike Györgyi, Angelus, Árvácska, Erna, Ernella, Gothárd, Györe, György, Irén, Jutka, Jutta, Nyék, Piusz és Viola napja.

Május ötödikén született:

Radnóti Miklós, Lázár Ervin, Bujtor István színész és Michael Palin

Időjárás:

Nagyobbrészt erősen felhős időre számíthatunk, többnyire csak rövid időszakokra süt ki a nap. Több helyen várható zápor, elszórtan zivatar. Az északi, északnyugati szél sokfelé megélénkül, néhol zivataroktól függetlenül is megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “úgy érezheted, hogy túl nagy feladatot vállaltál a munkában, és ez a feladat rányomja a bélyegét a magánéletedre is”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top