Aktuális

Már ma megkezdődnek a 2017-es érettségi vizsgák

A 2017-es érettségi vizsgák már pénteken megkezdődnek. A középiskolások ballagására is többnyire ma és holnap kerül sor, a magyarérettségit hétfőn írják a végzős diákok.

A végzős diákok többségének hétfőn a magyarérettségivel indulnak az idei vizsgák. Akadnak ugyanakkor olyan középiskolások, akik már pénteken megkezdik a 2017-es érettségi feladatok kitöltését.

Pénteken a horvát, német, szerb és szlovák nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival hivatalosan is megkezdődik az érettségi időszaka. Az Oktatási Hivatal tájékoztatója szerint 2017. május 5. és június 30. között a középiskolákban 1170 vizsgahelyszínen szervezik meg az érettségi vizsgákat.

Az írásbeli vizsgákat 2017. május 5. és május 26. között bonyolítják le. Az emelt szintű szóbeli vizsgák kezdő időpontja június 8., utolsó napja pedig június 15. lesz, míg középszinten június 19-30. között vizsgáznak a diákok.

Pénteken kezdődnek a 2017-es érettségik
Pénteken kezdődnek a 2017-es érettségik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top