Aktuális

Ez történik ma, Igó Éva születésnapján

Budapesten csütörtökön reggel 05:25-kor kel fel a Nap, és 19:55-kor nyugszik. Igó Éva szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 4.

Ezen a napon:

1521-ben Luther Márton Wartburg várába érkezik, ahol 1522. március 1-jéig a Biblia fordításán dolgozik. 1541-ben Buda ostroma. 1956-ban Igó Éva szülinapja. 1982-ben a Falkland-szigeteki háborúban argentin vadászgépek Exocet rakétával elsüllyesztik a HMS Sheffield brit rombolót (22 ember életét veszti).

Ez történik ma, Igó Éva születésnapján

A nap mottója:

A sértődés lehetősége nem ok a hallgatásra.

Tóta W. Árpád

Névnap:             

Május negyedike Flórián, Mónika, Amál, Amália, Amélia, Amilla, Antónia, Bulcsú, Elma, Florianna, Fóris, Gotárd, Gothárd, Kocsárd, László, Pelágiusz, Szilvánusz napja.

Május negyedikén született:

Robin Cook író, Nagy Gáspár költő, Igó Éva színésznő és Gyurta Dániel úszó

Időjárás:

Keleten nagyobbrészt felhős idő várható, a reggel még több helyen párás, ködös Dunántúlon lehetnek majd hosszabb napos időszakok. Keleten sokfelé, nyugaton elszórtan valószínű zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon 6 és 11, másutt 9 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “A kifelé figyelés és a befelé fordulás egyfajta váltakozását figyelheted meg magadon. Reggel még jól esik inkább befelé figyelned, de aztán eljön a délután, amikor szívesen fordítod kifelé a figyelmedet, és végül az este ismét az önmagadra figyelésről szól majd”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top