Aktuális

Ez történik ma, Hosszú Katinka születésnapján

Budapesten szerdán reggel 05:26-kor kel fel a Nap, és 19:54-kor nyugszik. Hosszú Katinka szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 3.

Ezen a napon:

1899-ben a Ferencvárosi Torna Club (FTC) megalapítása. 1989-ben Hosszú Katinka szülinapja. 2000-ben az Amerikai Egyesült Államokban útjára indul a geocaching játék.

Ez történik ma, Hosszú Katinka születésnapján

A nap mottója:

Azok elől, akik takarítanak utánad, semmit sem lehet eltitkolni.

Mark Lawrence

Névnap:             

Május harmadika Irma, Tímea, Alexander, Antonella, Ivola, Sándor, Seherezádé, Ténia, Timon, Timót, Ugor, Viola, Violenta, Zsaklin napja.

Május harmadikán született:

James Brown énekes, Hajós András műsorvezető és Hosszú Katinka sportoló

Időjárás:

Hajnaltól dél felől egyre nagyobb területen megnövekszik a felhőzet. Napközben a rövid napos időszakok mellett többnyire erősen felhős lesz az ég, délelőtt a Tiszántúlon lehet még vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet, majd délután ott is erős lesz a gomolyfelhő-képződés. Több helyen valószínű zápor, helyenként zivatar, délután keleten egy-egy intenzív zivatar is kialakulhat felhőszakadással. Szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 26 fok között várható, 24, 26 fok a Tiszántúlon valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “a kifelé figyelés és a befelé fordulás egyfajta váltakozását figyelheted meg magadon. Reggel még jól esik inkább befelé figyelned, de aztán eljön a délután, amikor szívesen fordítod kifelé a figyelmedet, és végül az este ismét az önmagadra figyelésről szól majd”.

A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top