Aktuális

Nem először bántott hajléktalanokat a tatabányai gyilkosságok elkövetője

A két hajléktalan meggyilkolásával vádolt 15 éves kamaszfiúról az ismerősei azt állítják, hogy sokszor erőszakosan viselkedett, volt, hogy pillangókést vitt magával az iskolába. Egykori szomszédja szerint a fiúnak nem volt jó a kapcsolata az anyjával.

Egyre több részlet derül ki arról a 15 éves fiúról, aki beismerte tettét, miszerint két hajléktalant brutálisan megölt Tatabányán; egyik áldozatának az arcát verte szét kővel, a másiknak a torkát is elvágta.

A Bors felkereste a fiú barátait, ismerőseit és egykori szomszédját is. A barátok szerint a fiú sokat bulizott, drogozott is, gyakran ment el otthonról, és nem ezek voltak az első esetek, hogy hajléktalan embereket vert. Van, aki viszont ennek ellenére elképzelhetetlennek tartja, hogy a szörnyű tettét egyedül hajtotta volna végre a kamasz, valószínűleg rossz társaságba keveredett –állítják. 

Egykori szomszédja hozzáteszi azt is, hogy a kamasz édesanyja nem sokat törődött a fiával, keveset volt otthon, sokat veszekedett a gyerekével, akit viszont láthatóan nyomasztott, hogy alig látja az anyját, az ötéves öccsére pedig mindig neki kell vigyáznia.

Nem először bántott hajléktalanokat a tatabányai gyilkosságok elkövetője

A Bors tegnap beszámolt arról is, hogy a fiút nemrég kirúgták az iskolájából, ezért átkerült egy másikba. Állítólag ebben magatartási problémái mellett szerepet játszott az is, hogy többször pillangókést vitt magával az iskolába.

A fiú a rendőrségnek beismerte tettét, akár 15 év börtönre is számíthat. 
Sajtóinformációk szerint a rendőrség több tettestársát keresi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top