Aktuális

Nyakon szúrta kutyáját, mert idegesítette a vonyítás

Egy vérző nyakú kutya tévedt be egy pápai ház udvarára. Kiderült, hogy a kutyát nyakon szúrták, így rendőrségi feljelentés lett a dologból. A kutya korábbi gazdája beismerte tettét.

Életmentő műtétre volt szüksége annak a zsemleszínű kutyának, amely véres nyakkal kóválygott be egy pápai ház udvarára. A ház tulajdonosa a rendőröket hívta először, a kiérkező járőrök pedig egyből állatorvoshoz vitték az ebet, miután megállapították, hogy valaki korábban nyakon szúrta.

Az életmentő beavatkozás után a rendőrök nyomozni kezdtek, és hamar megtalálták a kutya eredeti gazdáját. A 22 éves férfi elmondta, hogy nagyon felidegesítette a kutya folyamatos vonyítása, ezért szúrta nyakon. A késeléssel “csak azt akarta elérni, hogy a kutya csendben maradjon”. A rendőrök a férfit elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, állatkínzás miatt indítottak nyomozást.

A kutyus a műtét után egy pápai állatmenhelyre került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top