Aktuális

Tatabányai gyilkosságok: egy 15 éves fiú ölhetett

Egy 15 éves fiút állítottak elő a tatabányai gyilkosságokkal összefüggésben. Egyes hírek szerint két hajléktalant vertek agyon.

Két hajléktalant vertek agyon szombatról vasárnapra virradóra Tatabányán – értesült a kemma.hu. Mint írták, azt, hogy a második áldozat, az 56 éves férfi hajléktalan, a környéken is többen megerősítették; volt, aki többször találkozott is vele.

A rendőrség vasárnap délután az emberölések kapcsán előállított egy 15 éves tatabányai fiút, az elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – írja a police.hu.

Tatabányai gyilkosságok: egy 15 éves fiú ölhetett

Ahogy arról korábban az NLCafé is beszámolt, vasárnap hajnalban Tatabányán, a Győri úton holtan találtak egy férfit. A Győri úti helyszín a város központjában található, a holttestet korábban egy buszmegállónak használt építményben találták meg, ahol rendszeresen hajléktalanok éjszakáztak. 

Ugyancsak ezen a napon a reggeli órákban a Reguly Antal téren, egy tömbházak közötti füves területen egy másik férfit is holtan találtak.

Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a két férfi bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top