Aktuális

A Nagy Duettet nézte vizsgálat közben az orvos, meghalt az idős beteg

Tévét nézett ellátás közben az orvos, az éjjel meghalt a beteg néni. A gödi orvosi ügyeletről szóló megdöbbentő történetet az érintett gondozó mesélte el.

Tévét nézett ahelyett, hogy az idős beteggel foglalkozott volna egy ügyeletes orvos, állítja az idős páciens közvetlen szomszédja. Azért hívták ki az orvost, mert az idős nő fulladt, és félrebeszélt. Azonban az asszony szerint a doktornő, ahelyett, hogy ellátta volna a beteget, inkább leült tévét nézni – olvasható a megdöbbentő eset a Praxis blogon.

“Amikor belépett a lakásba, az volt az első kérdése, hogy be tudnák-e kapcsolni a tévében A Nagy Duettet, mert már múlt héten sem látta. (…) Leült, és miközben nézte a műsort, úgy vizsgálta a beteget, és azzal kapcsolatban közben megjegyzéseket is tett. Az orvos a vizsgálat után elment, de az asszonyhoz kicsit később mentőt kellett hívni, mert ismét rosszul lett. Meghalt a kórházban még aznap éjjel” – áll a blogon megjelent olvasói levélben.

A Tények megkereste az orvost, aki azt nyilatkozta, hogy aljas rágalom az egész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top