Aktuális

Ezeken a helyek lesz tilos parkolni május 1-jén

Idén május 1. hétfői napra esik, s mivel munkaszüneti nap, ennek megfelelően lehet majd használni ingyenesen a budapesti parkolókat. Tudnunk kell viszont, hogy a főváros több pontján, a bejelentett rendezvények miatt, tilos lesz megállni és parkolni is.

Ideiglenesen, a munka ünnepére, azaz május 1-jére vonatkozóan Budapest számos pontján, tilos lesz parkolni. Főleg a különféle rendezvények, majálisok miatt. Aki tehát május 1-jén majálisozni indul autóval, mindenképpen nézze meg hogy jó helyen hagyta-e a gépjárművét, mert ugyan a munkaszüneti napnak megfelelően ingyenes lesz május 1-jén a parkolás, de nem mindenhol engedélyezett.

Ezeken a helyeken tilos megállni

Május 1-jén tehát a rendőrség elszállíttatja az alábbi helyeken parkoló autókat, mivel a “Forma1 Street Parade” rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2017. április 28-a és 2017. május 3-a között Budapesten az V., VI. és a VII. kerületben.

Ezeken a helyek lesz tilos parkolni május 1-én

Tilos megállni május 1-jén!

  • 2017. április 28-án 18 órától 2017. május 3-án 6 óráig a Budapest VI., Andrássy út mindkét oldalán a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között.
  • 2017. április 29-én 8 órától 2017. május 1-jén 20 óráig a Budapest VI., Hajós utca mindkét oldalán az Andrássy út és a Révay utca között valamint a Bajcsy-Zsilinszky út mindkét oldalán az Andrássy út és a Révay utca között.
  • 2017. április 29-én 8 órától 2017. május 2-án 6 óráig a Budapest V., Bárczy István utca mindkét oldalán a Városház utca és a Deák tér között.
  • 2017. április 29-én 18 órától 2017. május 2-án 6 óráig a Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út mindkét oldalán az Andrássy út és a Deák tér között valamint a Károly körút mindkét oldalán a Dob utca és a Deák tér között. 2017. május 1-jén 6 órától 2017. május 1-jén 18 óráig a Budapest V., VI. és VII., Gerlóczy utca mindkét oldalán a Károly körút és a Semmelweis utca között, Miatyánk utca mindkét oldalán, Dob utca mindkét oldalán a Károly körút és a Rumbach Sebestyén utca. között, Dohány utca mindkét oldalán a Károly körút és a Wesselényi utca között, Király utca mindkét oldalán a Károly körút és a Rumbach Sebestyén utca között, Paulay Ede utca mindkét oldalán az Andrássy út és a Liszt Ferenc tér között, Káldy Gyula utca mindkét oldalán a Révay utca és a Paulay Ede utca között, Székely Mihály utca mindkét oldalán az Andrássy út és a Paulay Ede utca között, Dalszínház utca mindkét oldalán a Révay utca és a Paulay Ede utca között, Hajós utca mindkét oldalán a Lázár utca és a Paulay Ede utca között, Nagymező utca mindkét oldalán a Mozsár utca és a Király utca között, Dobó utca mindkét oldalán a Révay utca és az Andrássy út között, Jókai utca mindkét oldalán az Andrássy út és az Aradi utca között, Jókai téren, Liszt Ferenc téren az Andrássy út és a Paulay Ede utca között, Károly körút mindkét oldalán a Dob utca és az Astoria között, József Attila utca mindkét oldalán a Bajcsy-Zsilinszky út és a Széchenyi tér között, Oktogon Bajcsy-Zsilinszky út felé eső szervizútjain, Wesselényi utca mindkét oldalán a Dohány utca és a Rumbach Sebestyén utca között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top