Aktuális

Ez történik ma, Jessica Alba születésnapján

Budapesten péntek reggel 05:35-kor kel fel a nap, és 19:47-kor nyugszik. Jessica Alba szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 28.

Ezen a napon:

1131-ben megkoronázzák II. Bélát. 1947-ben Thor Heyerdahl társaival elindul a perui Callao kikötőjéből az általuk ősi mintára épített Kon-Tiki nevű balsafa tutajon a Csendes-óceánon át Polinézia felé. 1981-ben Jessica Alba szülinapja. 2001-ben a Szojuz TM–32 űrhajóval elindul az első űrturista, Dennis Tito a Nemzetközi Űrállomásra.

Ez történik ma, Jessica Alba születésnapján

A nap mottója:

“Amit keresel, az is keres téged.”

Dzsalál ad-Dín Rúmí

Névnap:             

Április 28-a Valéria, Aszter, Bulcsú, Demény, Ménrót, Nimród, Patony, Patrícia, Patrícius és Vitéz napja.

Április 28-án született:

Terry Pratchett író, Jay Leno műsorvezető, Penelope Cruz és Jessica Alba színésznők.

Időjárás:

Északnyugaton vastag felhőzet és ismétlődő eső, zápor várható, délkeleten ugyanakkor a nap nagy részében csak magas szintű felhőzet szűri a napsütést, arrafelé késő délutántól, estétől fordulhat elő csapadék. Az ország többi részén erősen és közepesen felhős időszakok váltakoznak, kora délutánig elszórtan, majd egyre többfelé alakul ki zápor, néhol zivatar. A Dunántúl északi részén az északi, másutt a délnyugati, déli szelet kísérik többfelé erős lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet északnyugaton 5 és 10, másutt 10 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet északnyugat felől délkelet felé haladva egyre magasabb lesz: a Dunántúl északnyugati felén már csak 7 és 13, az Alföldön és a Dunántúl délkeleti részén még 20 és 25 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Úgy tűnik, hogy van egy jóakaród, valaki, aki mindent elkövet annak érdekében, hogy az események számodra kedvezően alakuljanak.”

A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top