Aktuális

2 év 2 hónap fegyházra ítélték a nyaklánckitépőt

Gyorsított eljárásban tárgyalta a bíróság a nyaklánckitépő ügyét. A rablót tettéért 2 év 2 hónapra ítélték.

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé azt a 32 éves férfit, aki néhány hete az 1-es villamoson figyelt ki egy nőt azzal a szándékkal, hogy ellopja nyakláncát.

Váratlanul a nő mellé lépett, majd hirtelen mozdulattal megragadta arany nyakláncát az azon lévő arany medállal együtt. A lánc elszakadt, a medál pedig a férfi kezében landolt. A láncot ugyanakkor nem tudta magával vinni, mert belecsúszott a nő ruhájába. A nyaklánckitépő férfi leugrott a villamosról, és futásnak eredt. A nő segítségért kiáltott, ekkor az épp a megállóba érkező két férfi a rabló nyomába eredt, aztán a helyszínre érkező rendőrök kiérkezéséig feltartották.

Budai Központi Kerületi Bíróság tárgyalta a férfi ügyét, és a rablásért 2 év 2 hónap fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte. A férfi többszörösen büntetett előéletű, ezért szabadságra sem bocsátható. Az ítélet nem jogerős.

2 év 2 hónap fegyházra ítélték a nyaklánckitépőt
2 év 2 hónap fegyházra ítélték a nyaklánckitépőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top