Aktuális

Ez történik ma, Tokody Ilona születésnapján

Budapesten csütörtök reggel 05:36-kor kel fel a Nap, és 19:46-kor nyugszik. Tokody Ilona szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 27.

Ezen a napon:

1773-ban a brit parlament kiszabta a teatörvényt az amerikai gyarmatokra. 1953-ban Tokody Ilona születésnapja. 97-ben az ortodox húsvét ünnepén Teoctist bukaresti pátriárka – illetve a Szent Szinódus – döntése a gyulai helynökséget püspöki rangra emelte.

Ez történik ma, Tokody Ilona születésnapján

A nap mottója:

Amit a világnak adsz, a világ visszaadja neked, de sosem úgy, ahogy szeretnéd.

Az éjszaka törvénye című film

Névnap:             

Április huszonhetedike Mariann, Zita, Anasztáz, Árisz, Arisztid, Marianna, Petúnia, Tas, Tullia, Zazi és Zizi napja.

Április huszonhetedikén született:

Sztevanovity Dusán zenész és Tokody Ilona operaénekes

Időjárás:

A Tiszántúlon a változó felhőzet mellett még több órára kisüthet a nap, de a középső területeken erőteljes gomolyfelhő-képződés miatt záporok, helyenként zivatar, a Dunántúlon pedig többnyire borult ég mellett időszakos eső várható. Az Alföldön a déli, délnyugati, az Észak-Dunántúlon pedig az északnyugatira forduló szél erősödhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 14 fok között alakul, északnyugaton lesz a leghidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet tág határok között, 7 és 25 fok között várható. Az Észak-Dunántúlon lesz a leghidegebb, a Tiszántúlon a legmelegebb.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “legszívesebben beteget jelentenél, és otthon töltenéd az egész napodat a szerelmeddel”.

A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top